Snart körponny

Trots att jag har massvis att göra med plugg nu, så får jag ändå till några stunder i dagsljus där jag kan ta en runda med den lilla ponnyn som är mitt i sin kommande-körhäst-utbildning. Jag vill inte göra något i mörker så länge hon är så grön på vad hon håller på med, så dagsljus är ett måste helt klart. 
 
Hon har ju dragit lite däck, draglinor och annat. För någon vecka sedan drog hon en skakel som sedan blev två. Nu har vi dragit dessa båda skaklar samtidigt som vi var ute på promenad. Och jag testade att gå både framme vid grimman och bak i tömmarna. Det gick enklare att gå hemåt när vi vände... Så lite mer ensam-träning och vara ute på egen hand ska vi börja göra mera. 
 
Men hon visar inga tecken på att hon blir nervös när skaklarna sitter på och hon känner att hon sitter "fast". Hon slog ut ett bakben en snabbis mot slutet, men de va bara för att hon är lite väl lätt på bakhovarna och har lite egeb vilja så hon sa till skakeln att flytta sig. Sen var det inte mer med det. Hon är så duktig :)