Planen med Peggy just nu

Tiden bara flyger iväg och dagarna går samman känns det som, även om jag den senaste tiden varit iväg på olika håll i landet och gjort lite olika grejer. Hur som helst, så rullar det mesta på. 
 
Jag saknar Peggy något enormt och det känns som om hon och Grynet har varit iväg jättelänge men det har endast (ENDAST) gått två veckor sen de åkte. TVÅ VECKOR! Och de ska vara iväg minst lika länge... 
 
 
Som jag skrev i det förra inlägget så var inte tanken att betäcka Pop riktigt ännu, utan sätta igång med inkörning och träning först. MEN, verkligheten hann ifatt mig till slut och jag har helt enkelt inte pengarna att lägga på sele + en vagn till henne förrän jag har börjat jobba ordentligt nästa år. 
 
Då jag är galet trött på dålig kvalité på minishetlandsutrustning och prylar till dessa små överlag så tänker jag lägga en bra peng på bra grejer som sitter bra och som fungerar väl till det vi ska göra. För bara för att man har en liten häst så ska man inte tumma på kvaliten och säkerheten, som tyvärr många gör...
 
Alltså, så är det inte helt fel att hon går i vinter och bakar en fölis i magen (förhoppningsvis), så kör vi igång efter eventuell fölning med en ordentlig inkörning. Ett plus till är att hon då kommer att ha mognat mer i sin kropp och i huvudet!