Det var tävling i lördags

Vi var iväg på tävling i lördags. I värmen.
 
Vad ska jag säga? Jag var ganska laddad men Leikan var VÄLDIGT LADDAD. Han tyckte att det var svinkul att få åka iväg, vara i miljön och när jag skulle sitta upp var han så laddad att han inte visste vart han skulle ta vägen. Till nästa tävling så ska jag rasta honom ordentligt dagarna innan... 
 
Red fram längs en skogsväg och väl på framridningsbanan så var han betydligt lugnare. Det vill säga inget direkt lokomotiv i 200 km/h, men ändå pigg liksom. Och väl på banan så vara han så pigg och framåt så jag kunde knappt hålla honom. Så känslan när vi var klara med vår presentation i V5, var inte den bästa. Jag tyckte inte att vi fick någon direkt skritt och tölten var lite väl rollig. 
 
Men man slutar aldrig förvånas! Vi fick 5,0.... och en sjätteplats. Hehehehe. Va tusan, vad hände? 
 
På grund av värmen så mådde jag inget vidare så jag strök oss från sista grenen och vi åkte hem tidigt. Jag tillbringade resten av dagen i sängen med brinnande kropp (kändes de som) och försökte få i mig vatten och socker, men de gick sådär. 
 
Men såhär några dagar efter så känns de ganska bra. Nästa gång ska jag som sagt rida honom ordentligt dagen innan (jobbade extremt mycket dagarna innan tävlingen...) så att han är liiiiiite lugnare och kan koncentrera sig lite bättre. 
 
Nästa tävling är i mitten av augusti och vi taggar om nu. Vi testar lite nya klasser så att gränserna töjs lite. Det ska bli väldigt kul! Det är dessutom i min "andra" klubb, Viggur, som håller till i västra Blekinge och Skåne. Det är en jättefin bana med härlig stämning. 
 
Inga bilder togs under denna tävlingen då jag varken hade sällskap eller hästskötare med mig. Men till nästa gång så ska jag försöka få med mig någon :)