Hur går det för ponnyn?

Den lilla ponnyn växer så att det knakar. Och hon utvecklas hela tiden! Jag måste tänka mig för och bromsa mig själv för att inte göra för mycket och ha för bråttom med henne. Hon är smart och förstår snabbt. 
 
När jag kollar i de senaste inläggen här så ser jag att jag inte har uppdaterat något om Peggys "utbildning" sen hon hade gjord om magen på sig första gången. 
 
Nu har hon haft gjord massor med gånger. Hon har haft träns på sig (dock ett som jag fick klippa och trixa med för att det ens skulle passa, men ett nytt och fint är påväg hem!), blivit tömkörd och gått med som handhäst flera gånger. 
 
Bettet som jag valde som första bett blev ett novabett. Det är mjukt och det var de enda jag hittade i en sån liten storlek. Hon är fortfarande i det stadiet där hon tycker att det är något galet på gång när hon får det i munnen, men efter en stund så bryr hon sig inte. Jag har inte kopplat i tömmar eller liknande i bettringarna ännu, men de kommer.  Än så länge håller vi oss till grimman! 
 
Tömkörningen går bra. Hon behöver lite stöd i början av någon som går framme vid henne, men efter ett tag så lossnar det och då är det full fart. Likaså när hon går som handhäst. Hon har börjat inse att det är ganska kul att vara med ute och träna. 
 
 
 
 
Leikan tycker att det är väldigt roligt att ha med sig sin lilla kompis på ridturerna. Även om de inte är så långa ännu, då ponnyn tröttar ut sig så snabbt, så tycker han det är roligt.