Måndag femte november

Idag var det dags för hovslagaren att komma på besök igen. Vi bytte ju sen vi flyttade från Långasjö och vi föll över ett guldkorn direkt! Hovarna är jätte fina och skorna slits på rätt sätt + lite nya vinklar och sådär. Känns super! Och så är den fruktade strålrötan borta! Fick höra förra gången att i två av fyra hovar på Leikan så fanns det lite lite av det. Så jag har tvättat och behandlat, tvättat och behandlat i flera veckor nu. Och den var BORTA! PUH!
 
Peggy är också, förståss, nöjd som får sina små fossingar verkade då och då :) Viktigt att damerna är nöjda!
 
Resten av dagen består av plugg. Vi har en "paus" i praktiken denna veckan som kommer pga att veckan är fullspäckad med föreläsningar och egna studier i en ny kurs som började idag. Så framåt går det, även om det går trögt ibland.
 
Den regnar lite lätt utomhus och jag sitter i pauserna i plugget och filar på ett inlägg om stångbett. Min andra nya stjärna i vårt team, vår tränare Linda och jag pratade om just stångbett när hon var här sist och det var väldigt intressant. Kika in här lite då och då för att läsa om de som sades och mina tankar om det.