Billiga hästar & träns

Denna gråa dag kan man säga att båda mina hästar var billiga. Eller åtminstone att de båda två verkligen tillhör min mamma, och bara mamma!
 
Peggy var tydligen övertaggad när hon skulle med Robin ut och springa några kilometer och det slutade med att han fick en spark och nästan förlorade en fingertopp. Till hennes försvar så var det han som var ivägen när hon brallade loss och därför fick en spark, och bettet var för att hon trodde att det var en bit morot han höll i.... Men hon brallade, drog hela rundan i princip och var allmänt dryg fick jag höra. Suck. 
 
Leikan, då. Han har varit superfin de senaste dagarna så idag borde jag ha förstått att dett var något lurt i görningen. Till hans försvar då, att de hade någon typ av skjutträning någonstans? Och som ni vet vid detta laget så är han väldigt skotträdd, så han tänkte väl att nu dör jag när som helst, och så togs hans ponny Pop ifrån honom (vi skulle åt olika håll...). Så han var mer i luften än på vägen idag, och så fort jag bara tänkte att vi skulle förbereda oss för att öka farten så sa det bara wrrrrrrrrrrrom. Så, stirrig till max. Behöver jag säga att han badade i svett när vi kom hem? Behöver jag säga att han är 14 (FJORTON) år?
 
 
Aja, i morgon är en ny dag! 
 
P.S. Tränset som jag hade beställt till Peggy och lämnat in till skomakaren för att korrigera lite grejer passade ÄNDÅ inte. Suck... där sprack idéen om att hon skulle få ha ett fint och mjukt träns... :( Så om någon är sugen på ett träns i storlek shetland, i chokladbrunt från Amare så har jag ett!
Bettinas islandshäst

Usch, vad säger det om mig som människa att det är så befriande och faktiskt kul (förlåt) att läsa om andras vardagskamper med sina pålleruskisar.

Svar: Visst är det! Jag kan bara hålla med! Vi är ju bara människor allihopa :)
Mimmi Blomberg