Äntligen UPDATE! weeehoo

Men vad tiden springer förbi! 
 
Det är riktigt längesen jag uppdaterade här nu och tja, vad ska jag säga? Jag har börjat sommarjobbet, bor på två ställen, hästarna ska byta stall (och kommun), jag har tappat träningen helt och hållet (men har börjat IDAG med att ta tag i det igen) och ja. Vad mer? Jag tror det är ungefär det som händer i detta nu.
 
Jag hinner inte med någonting, men ändå så händer det massor. Minns inte när jag bara satt ner, ensam hemma och gjorde ingenting (som jag gör nu). Vet inte om jag saknar det eller inte. Kan sakna att inte ha något bestämt eller planerat, men ändå så tycker jag om att vara igång. Det är en balansgång för mig helt klart, då jag väldigt lätt tappar fästet och trillar ner i något mörkt och inte tar mig upp ur sängen. Men jag har en grym energikälla just nu och är så tacksam för den, hästarna och mina vänner. Ni är så jävla grymma (särskilt mina vänner som jag har försummat oerhört mycket, puss).
 
Det där med att flytta hästarna då? Jo, eftersom jag numera vistas på två ställen varav jag är mer på det som inte är hemma, så känner jag att vill ha hästarna där. Det kommer bli närmre, vi får andas lite ny luft och kanske kommer lite inspiration tillbaka? Vi får se. Jag är oerhört taggad!
 
Peggy Pop ska snoffsas till ordentligt denna veckan då det är utställningsdags i Huseby på söndag. Fick se katalogen idag och hjälp är väl de mesta jag känner för det. Vad har jag gett oss in på? Vad ska vi göra där? Vad ska jag ha på mig? Minns jag hur man visar en häst vid hand? Hur kommer Peggy bete sig? Och så vidare och så vidare... Men det ska bli kul! Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning!
 
Leikangull går på halvfart/vila. Han har trots allt rehabats i över ett år nu, utan någon vila. Så jag borde kunna skaka av mig lite ångest eftersom det är helt okej att låta honom vila några veckor tills dess jag har flyttat honom. När han har kommit på plats så har jag tänkt sätta igång igen, och då har förhoppningsvis jag kommit någorlunda i form också. Dessutom, så har han varit lite varm och svullen i sitt ben, så lite vila och bara strosa i hagen kan göra honom gott. Tyvärr så har han blivit på tok för fet för sitt eget bästa. Men han påstår att han är sympatitjock för att hans matte är det.... :)
 
Bilden togs förra veckan, så den är nästan färsk! Vi har tur att vinkeln är bra så vi ser ganska snärta ut ändå.