Nya stallet & stället

Då har hästarna flyttats! Och de har varit på det nya stället ett par dagar och det verkar ta det här med flytt med ro. Det gör nog en hel del att de har varandra faktiskt. För de blir hemskt ledsna när jag delar på dom (om jag ska ut med den ena och den andra får vara kvar osv).
 
Hur som helst, kameran lämnade jag förstås hemma när jag körde dom till det nya stallet, och har inte fått den med mig sen heller.... men tänkte packa ner den idag i alla fall. Så det blir ett gäng mobilbilder i denna stund. 
 
 
 
 
Utsläpp i nya hagen tog mina med ro! De sprang fram å tillbaka en gång, sen började de beta och se sig omkring. De andra två hästarna i hagen bredvid däremot tyckte att det var riktigt latjo att det kom nya hästar! De busade, sprang och ropade en hel del. På morgonen dagen efter så sågs det att mina två låg ner och vilade, det hade nog varit en hård natt ;)
 
Stallet är litet men jättemysigt med rymliga boxar. Varmvatten finns till och med, en lyx som jag nästan inte trodde fanns på riktigt! Det är än så länge bara Peggy som har testat en box, men jag tror att dom ska tycka att de är okej. Att äta müsli inne i stallet är en hit.
 
 
 
 
 
 
Det finns en ridbana som vi har testat lite lätt och de i den finns det gott om plats. Den är lite för mjuk för min smak, men den funkar absolut till enklare skritt och travarbete, samt lite jobb från marken! Vi har varit ute på kortare promenader och kollat oss omkring. Dels på en slinga som är lagd med flis. Leikan har testat på en del av Blekingeleden och det var full fart i de där benen. Får se om det går lugnare till nästa gång... :)
 
Jag är övertygad om att det här kommer att bli superbra och jag kan inte beskriva känslan av lättnad och tacksamhet att jag får ha hästarna närmre mig nu. Även om det var hemskt att behöva lämna det trygga stallet hemma i Långasjö...