Intensivt, snö & ledighet

Det har varit intensiva veckor måste jag säga. Och det ska bli sååå skönt med lite julledigt och kunna vara lite friare om dagarna än vad jag är för tillfället. Joey växer så att det knakar och vi har börjat komma in i någorlunda vanor. Men herregud, det är inte en dans på rosor att ha valp. Det är såklart juvligt att ha en liten hund i hemmet men han kräver sitt! 
 
 
Men nu över jul är både jag och Robin lediga, så då kan han ha Joey om dagarna och jag kan lägga mer tid på hästarna. Hittills har det mestadels varit ridning i mörker och pannlampa, men det funkar ju, men det ÄR trevligre att vara ute i dagsljus helt klart. Hur bra pannlampan än må vara. 
 
För Leikans del så har de veckorna han har vilat gjort susen, för han känns fräsch och är väldigt rolig att rida! Det är full fart, men på rätt sätt liksom. Jag däremot är stel som en jag vet inte vad, men jobbar på det. Mer yoga helt enkelt! Men jag ser fram emot våren med denna killen, och hoppas att det blir någon typ av aktivitet nånstans :) 
 
För Peggys del så tänkte jag efter nyår sätta igång på allvar med henne. Tömköra mer så att de sitter ordentligt och sen börja låta henne dra något. Det ska bli kul! Hon är lika urpigg och busig som vanligt! (ja hon har balsnöre i tränset just nu...)