Peggy

Född: 2016-06-23
e. Parlington Ike   u. Ivory
(ue. Kilcummer Golden Breeze)
 
 
Det här är en ponnyflicka som växer mer och mer i sin personlighet, och hon charmar alla som hon möter. Hon är en väldigt cool tjej och funderar antagligen en hel del, för de som kan verka svårt första gången går hur lätt som helst den andra. 
 
Hon är i en behändig storlek, cirka 80 cm, vilket gör att hon är suverän som terapi- och glädjeponny. Vid ett flertal tillfällen så har hon åkt på hembesök till äldreboenden och spridit sin fluffiga kärlek och värme omkring sig! Hon åker hiss, går igenom skjutdörrar, går på trägolv, äter det som bjuds och är hur tillfreds som helst med det. 
 
Inskolningen ska så småningom börja för denna ponnyn också, och det kommer att börja med inkörning. Hon är tömkörd och går med som handhäst då och då, och det fixar hon galant. Nu har hon dessutom kommit på att det är kanon kul att få följa med ut och springa!
 
Peggy är en otroligt smart ponny och jag får ofta hålla emot mig själv för att inte gå för fort fram. Hon är ju trots allt knappt 2,5 år än så länge. Men hon vill! Så vi får se vad framtiden har tänkt sig med denna lilla ponny!
 
 Vi har även testat på det här med utställning, vilket vi tyckte var väldigt roligt båda två! Sommaren 2017 fick hon 36p, och kanske höjer vi till nästa sommar. Det spelar ingen roll om vi gör det för vi har ändå den finaste ponnyn av alla.