Det händer och snurrar

Nu är jag mitt uppe i de där jag skrev om för ett (bra) tag sen! Så det blir inte många timmar vid datorn där jag inte sitter och skriver på arbeten osv.
 
Fagur är till salu. Har ni kanske sett, han ligger ute på annons. Varför? För att det känns bäst! Men tills dess att vi hittar någon som kan ta hand om denna lilla bäbis på allra bästa sätt (till å med bättre än jag!) så ska han stanna kvar och busa med oss, precis som vanligt. Det är alltså ingen brådska med att han ska åka.
 
Reifan (Leikans lillebror) var iväg på sin första tävling i veckan och gjorde så bra ifrån sig! Första gången han var iväg helt ensam, första gången han var på en ovalbana, första gången i ett fyrgångsprogram och sådär. Han höll på att krypa ur skorna, men gjorde ändå precis allt de han skulle. Grymt jobbat av lillebror, säger Leikan, som  välkomnade honom varmt när vi var hemma. En hel dag utan lillebror, det är tufft!
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga resten av kvällen (yaaay me!), för på måndag är det den sista tentan för terminen. Sen ska skolan vara klar för den här gången. Så tar vi sommarlov i någon vecka innan arbetet sätter igång!