Okontrollerat, regn & järn

Lagom till jag sadlade Fagur idag, så vällde regnet ner. Man blir lagom bortskämd när solen skiner alltså. Då känns de här blöta och kalla dagarna långt borta. Men när de väl kommer så är det som en iskall dusch! 
 
Jag har varit ganska frustrerad på Fagur de senaste dagarna, men tydligen så behövde vi det för idag var det bättre! Han tycker att det är väldigt viktigt att dra efter sina kompisar när vi är ute flera och strunta i mig helt och hållet eller så står han och studsar på stället och till slut böjer han ryggen uppåt och så smäller det, typ. För han vill bara ikapp.... och jag är ju fortfarande lite skärrad av att tappa kontrollen, så det är inte optimalt. Hehe... Men å andra sidan så har han haft superfin framåtbjudning när kompisarna har varit med, så jag har fått massor graits, både med eftergift och lite tempo! Så de onda för alltid något gott med sig, antar jag! Nyttigt för mig också, även om jag har hjärtat i halsgropen :)
 
Idag var vi ute själva och jag var beredd att tuffa till mig ordentligt, men han var urfin. Trots det förbannade regnet så kunde jag ändå njuta av det han bjöd på och jag blev så glad! Det var precis vad jag behövde, för de senaste dagarna har varit lite väl låga... Av olika anledningar. Det kan ju kanske gå bra ändå liksom (näe, det där med att tro på mig själv med ridningen är inte vanligt).
 
 
Visst ser han riktigt plågad ut på bilden?! Haha!
 
Testade att byta koppjärnet i sadeln idag. Letade fram ett som jag har kvar sen Fínan. Men minns inte vilken storlek det är, bara att det är bredare än de som satt i (som var ett S). Så det blir kanon tror jag! Det är så enkelt att byta järnet i Maxflex-sadlarna, utan att det ska störa utseendet eller funktionen något, 5 av 5 toast!