Ny vecka & långpromenad

Helgen var som vanligt bara här en snabbis och sa hej, och drog sedan vidare. Denna helgen till ära så hängde jag med Natalie, och vi drack lite drinkar/groggar, somnade på soffan och vaknade sedan upp och gjorde pannkakslunch (för att sammanfatta då), så GUTT. Precis vad jag behövde!
 
Så, måndag då. Måndagar är i och för sig inte så jobbiga för mig längre. Har sällan söndagsångest numera och jag njuter av det. För den ångesten jag hade på söndagar innan skojar man inte bort. Jag har väl sagt att jag älskar att kunna planera mina dagar själv??!
 
Eftersom jag inte är någon morgonmänniska så passar det mig utmärkt att klockan ringer vid 9-tiden (tidigare om det är föreläsning på g), att jag får äta frukost i lugn och ro och sen starta datorn och sätta igång med skolarbete. Sitter med de ett par timmar, till 13-tiden ungefär. Då brukar jag äta någonting och sen åka till stallet. Så gjorde jag i alla fall idag!
 
Mamma följde med mig, så Fagur fick följa med ut på en långpromenad i skogen. Vet inte vem som myste mest, Leikan eller Fagur. Det var väldigt roligt att ha med båda ut, och Fagur är verkligen sugen på att komma igång. Jättepigg och lite busig! Vi var väl ute i mer än en timme tror jag. Blev lite omvägar för det låg träd över vägen.. :) 
 
Kan tillägga att efter en timmes promenad i ett skönt tempo, med Equiband & BoT-skydd och avslappnad igenom hela kroppen så var den där förargliga knölen på Leikans hf borta. Så jäkla awesome. Det gör mammahjärtat gott, och det var två väääääldigt nöjda pojkar som vi släppte ut i hagen efteråt. Man ska inte underskatta en timmes skritt alltså (i detta fall över stock och sten dessutom), den bästa medicinen för hela kroppen och gör även en galenpanna lite trött i kropp och knopp!
 
 
Den lilla fläckiga som vanligtvis inte brukar vara sååååå skitig. Visade en helt annan sida idag. Jättefint bäbis!