Hej och hallå!

Vad roligt att inlägget om SI-leden blev så populärt! Och att det inte var så fasligt många som tog illa vid sig, för tonen jag hade i texten var kanske inte den bästa, då jag var lite upprörd och irriterad... :)
Har tänkt att börja skriva fler liknande inlägg (dock med en bättre ton), för det önskas hej vilt. Så får försöka att boka in lite tider och hitta lite insperation.
 
Är det något ni vill läsa mer om? Något anatomi-relaterat, antingen på häst eller människa, så får ni gärna tipsa, antingen i en kommentar, mail, Instagram eller via FB! Alla förslag tas tacksamt emot!
 
Det har blivit en del bildinlägg senaste tiden, mest för att det är så roligt att dela med sig av och för att det är väldigt enkelt att uppdatera och så går det ganska snabbt. Men så förstår jag att de inte är någon höjdare i längen, för jag själv har väldigt svårt för bara en massa bilder utan inlägg med text. Så ska bättra mig på den biten faktiskt.
 
Veckan hittills har varit okej. Korta arbetsdagar och jag har hunnit med nääästan all naturkunskap.... Men är så fasligt trött hela tiden. Hästarna har blivit promenerade och tömkörda och de pinnar på. De har fått gå på lite bete nu senaste dagarna så de börjar bli lite feta. De går på lite halvfart när deras matte inte är på topp. Så det går ingen direkt nöd på dom i alla fall! Eller vad tror ni? ;)