DAGENS RIDTUR!

Längesen de va ett sånt här inlägg!
 
Vissa dagar önskar man att man har mer än en häst att rida, idag till exempel. Nu har jag ridit min häst för dagen. Vad ska jag göra nu? Jo vänta tills i morgon med att rida igen. Jätte drygt ju. Haha!
 
Idag körde vi en runda på 25 minuter ungefär, travade mest på lite längre tygel så att han sträcker ut den där kroppen lite grann. Lite galopp från skritt också, han är väldigt lyhörd på att öka måste jag säga, dock så fungerar bromsen SÅDÄR. Så det blev en del övergångar också. Och många halter. 
 
Lullade runt lite på åkern bakom stallet, en svagt sluttande backe har vi där, så han fick helt enkelt jogga uppför och skritta ner lite samlat, flytta och böja lite. Så fort vi kommer ut på en äng eller fält så blir han som en liten slingrig mask, han är överallt. Så blev det en galopp uppför också. Bara för att de är härligt ;)
 
Sadeln kändes bättre idag! Men usch, vad dålig man är. Det är så konstigt, när jag rider barbacka så sitter jag bra i traven, men med sadel så är man överallt. HUR? Egentligen. De borde vara lättare med sadel...!
 
Jaja, öva öva öva.
 
Längtar tills i morgon!
 
Emily

Sådär känner jag också när jag ridit barbacka mycket, sedan när man har sadel är man överallt och studsar! Red ut idag, barbacka, travade på ordentligt en bra lång bit och där sitter jag som gjuten men om jag har sadel så måste jag rida lätt i skogen, annars studsar man ju nästan av :)

Svar: SKÖNT att höra att de inte bara är jag ;) haha!
gör som havet - våga!

zuzanna

Vilken härlig bild ! Det är så mysigt att rida barbacka :)