Lediga lördag

Hej alla! 
 
Fantastiskt skönt med en heeeeelt ledig lördag. Har ingenting planerat och kan ta dagen precis som den kommer. Känns alldeles utmärkt. Sitter i skrivande stund och planerar lite julpynting av stallet. Förra året gjorde jag det som överraskning och det blev väldigt populärt, och i år tänkte jag att jag skulle fråga och se om någon ville hjälpa till, men jag fick helt fria händer. Så nu sitter och jag skriver en lista på vad jag ska köpa och införskaffa. 
 
Bland annat: granris, knäckebröd, julgransdekorationer (någon typ av kula, fast i något hållbart material), röda band, någon typ av grilang osv. Har lite tankar på 2 saker till som jag ska försöka få tag i. Om jag inte hittar något så tänker jag "låna" dom av mamma..... ;)
 
Älskar listor och att planera. Hihi. Om ni vill kolla in en liten del av förra årets julpynt så har ni de i detta inlägget
 
Ska dessutom rida en sväng, har inte bestämt vilken runda ännu, men är så tölt sugen så att de finns inte! Ska tölta gärnet, gärna ökad tölt. Kanske en snabb galopp också, får se hur pepp Leikan är. Han säger garanterat inte nej. 
 
Jag städade mitt rum igårkväll och satte dessutom igång att julpynta lite grann. Fick upp några tomtar, absolut inte alla, men ett par, en julstjärna i fönstret och sådär. Älskar att man plockar fram ljus, så de blir mycket mysigare nu när de är mörkrets årstid. 
 
 
Brukar ni julpynta i stallet? :)