Lite roligare kanske?

Tycker att det bara är massor med inlägg om hur det går på träningar här, å det är ju inte meningen. Det är ju så det är med tid, ork, energi och allt vad som nu ska hinnas med... Men tänkte dela med mig av att jag har bestämt när den första tävlingen för oss äger rum i år (om nu allt går som det är tänkt att det ska, peppar peppar)!
 
Det blir Geysirs vägtölt den 5 maj! 
Har aldrig testat detta, eller ens sett någon sådan tävling MEN är skönt laddad och ser fram emot evenemanget. Tror att det är en typ av tävling som kommer passa många, oavsett om man redan tävlar eller aldrig har tävlat. Det tar ju bort ganska mycket press av att bara slippa rida in på ovalbanan (eller bana över huvudtaget). Om jag har förstått detta rätt så rids alla "program" på en härlig raksträcka och man väljer ut de grenar som man vill vara med på. 
 
Jag tänkte satsa på beatuy trav och långsam galopp, för det är de gångarter som han känns bäst på. Så får vi se om vi ger oss på någon mer.... vi får se!
 
Det ska bli väldigt kul att bara få åka iväg tillsammans och skapa nya minnen. Träffa gamla och nya kompisar och förhoppningsvis njuta av våren som har kommit då!