Utställning Shetland Syd, Huseby 1/7 2018

Dagen började allt för tidigt för att vara söndag, men är det hästevenemang (oavsett om det är tävling, utställning eller annat) så börjar det alltid för tidigt och man måste vara i god tid innan osv osv. Hur som helst, vi lastade Peggy runt 07 och började åka mot Huseby. 
 
Ponnyn var grym! Både att lasta, resa, lasta ur, promenera runt med, ställa i boxen, pussa på, styla & putsa det sista, vid mätningen, tandkontroll, i ringen. Hon var verkligen en stjärna. Och jag kan med handen på hjärtat säga att vi inte har tränat någonting inför detta. Jag har testat så att ss-kommandot fungerar för trav, typ. Och det är andra gången vi åker iväg med henne och hon är så cool och snäll. Inget steppande, dragande, skrikande eller så. Det enda hon gör är att veva med ena frambenet när hon blir uttråkad. 
 
Poängen slutade på 36p. Då med 8 för skritt och trav! Kommentarer som vackert ansikte, rastypisk, kortlinjerad, bred bak (bakbenen då). Men är galet nöjd över de två åttorna! Jag sa innan vi åkte att det hade varit kul om vi fick 30 och inte skämde ut oss totalt. Så jag är JÄTTENÖJD!