Sista återbesöket? 8/1

Förhoppningsvis! Eller ja jo, om inget oplanerat tokigt händer förståss. 
 
Idag har vi varit på hästkliniken på återbesök, för att kontrollera hur skadan har påverkats av igångsättning med skritt och trav i cirka 6 månader. Han var helt ua på rörelseproven, både på rakt och böjt spår. De rakade (bbbbuhhuu) bort hovskägget på bägge benen, vid senorna och ner över kotorna för att kolla med ultraljud. 
 
Det var positiva besked. Det är en hel del ärr på gaffelbandsgrenen och de har gått ihop så pass att det är "läkt". Det kommer aldrig att bli helt återställt som det var innan, men med rätt träning så kan det ändå hålla för träning och lättare tävling. Om han nu inte drar upp det igen. Men det ska vi ju inte hoppas på....
 
Så nu ska vi lägga in kortare tölt och galopp-sträckor på våra ridturer. Och det känns jättebra! Vet att jag har skrivit de innan, att jag har saknat galoppen för att bygga upp honom, så den kommer att sitta väldigt fint nu när det kommer att flätas in i träningen. Tölten ska vi väl nosa lite lätt på, eftersom han gärna blir styv där så tänkte jag bygga upp honom lite mer innan vi börjar på allvar med den. 
 
Innan vi lämnade kliniken fick Leikan en klapp och orden: "nu hoppas jag att vi inte ska ses mer" från veterinären. Det hoppas jag innerligt också.
 
Johanna

Jag är så glad för er skull Mimmi ❤️❤️❤️ Fantastiskt att han blivit bra!

Svar: TACK! Jag är så glad! Vågar knappt andas ut! Det är ju långt kvar, men jag kan se ljuset i tunneln! <3
Mimmi Blomberg

Www.natalieeriksson.com

🧡🧡🧡🧡