En liten galopp

Ja, alltså jag kunde inte hålla mig borta från att ta en galopp idag. Lät han fatta när han minst anade det så att det inte skulle bli någon vansinnes galopp i 120km/h. Så han satte in under sig och var sådär rund och mjuk, dog lite! Det var inga problem med att få honom att sakta av och bryta av till skritt (han hängde nog inte riktigt med på vad som hände... hehe).
 
Och han frustade som han inte har gjort på lääääänge! Precis som om det var en galopp som behövdes för att den frustningen skulle lossna. Det var en kort sträcka bara och jag längtar till nästa gång! Försökte känna av om jag kunde få tölt senare under turen och han bjöd något steg sen tog han trav. Först blev jag lite frustrerad, men sen insåg jag att han kommer in i traven eftersom det är enklare för honom nu när han går med huvudet lägre än förr. Han har alltid gått med högt buret huvud (för att hålla balansen) och sänkt rygg (inte tillräckligt med styrka i bål och bakdel) i tölten, att då vända på hela pannkakan blir betydligt svårare. En utmaning helt klart!
 
Eftersom jag inte ville tvinga in honom i tölt (har jobbat så hårt för att få bort, nästan, alla spänningar, och det ska inte förstöras nu!), så travade vi på istället och jäklar vad fin han var! Tölten får ligga på hyllan och pysa ett tag till, kanske plockar några sträckor här och där, men vi ska bygga lite till först. Kanske få in gångarten i kroppen lite i töm först? Vi får se!
 
Ebba Carlström

Känslan som bil är så DRÖM! Jag älskar den känslan :)