Veckan har rullat på....

Oooooohoj! Vilken vecka jag har haft! 
Inte en lugn stund, inte en chans att andas emellanåt. Men nu är det äntligen fredag och kväll. Jag har fått i mig god mat. Och har skrivit ikapp lite anteckningar av det jag har missat i skolan. 
 
Måndagen började med utbildning inför det nya jobbet (jo, nytt jobb på g, dock extraknäck!), och denna utbildning fortsatte ända till torsdag lunch, ungefär. Massor med föreläsningar, genomgång av lagar, fika med mumsmums, praktiska prov och teoretiska prov. Jag kommer att börja jobba på en flygplats inom kort, och då måste det helt enkelt genomgås massor med utbildningar. Men jag har tur, för det är väldigt spännande!
 
Tisdag hade jag det väldigt tajt om tid från dess att utbildningen och provet för dagen var slut vid 16-tiden tills dess jag var tvungen att vara på plats i stallet, vilket var senast 17. Vår första ridlektion var lägligt inplanerad när jag hade massor att göra, men det var grymt roligt. Jag hann och även om det var helt galet att ge sig ut på vägarna med bil och hästtransport så gick det bra (berättar mer i ett annat inlägg!). 
 
Onsdagmorgonen startade jag med att tenta av en del av den pågående kursen som rullar på fort som tusan. Gjorde den online så satt utanför utbildningsrummet på jobbet och gjorde den, sen gled jag bara in, kopplade om och satte igång med lagar och inspektioner igen. 
 
Torsdag var i och för sig bara en halv dag, men å andra sidan i princip bara praktisk och avslutningsvis ett prov. 

Jag klarade alla proven jag utsattes för, även de praktiska. Den tentan jag gjorde klarade jag också (den rättades samma dag, hur det gick till vet jag inte!) och jag har inte tappat huvudet ännu. Dock så känns det som att det är väldigt nära... Har endast några saker planerade i helgen, annars är det bara plugg och chill som gäller. Återhämtning är väldigt viktigt, speciellt när det kommer till mig som är oerhört känslig för stress och allt som hör till det.
 
Idag har jag tagit sovmorgon, ätit lååååång frukost, tittat på de senaste avsnittet av Greys Anatomy, klappat på getterna och tagit en längre ridtur på Leikan som var pigg och glad. Peggy Pop var kelsjuk och väldigt sugen på morotsbitar.

Det var väl min vecka, hur var din?