Tisdagsträning

(lite pinsamt att det är en vecka sedan jag skrev sist... hehe)

Nu är träningen gjord för denna veckan. Det gick betydligt bättre denna gången!
 
Stod på mig och hade sidepull istället för bett, för att se om han slappnade av bättre. Och OM han gjorde det. Han var pigg i början och skrittade på, men lyssnade jättefint och kom ner på jorden mycket snabbare än sist. Inte alls de där stressande och stela sinnesstämningen som brukar infinna sig för honom... 
 
Han sänkte genast huvudet och vi kunde träna ihop i samma energi och ta till oss de vi skulle göra. Nu ska jag bara lära mig rida ordentligt också :)

Vi gjorde volter, snett igenom och över lite bommar, galoppfattningar på både rakt och böjt spår. Väldigt kul och en utmaning för mig med sidepull och en pigg & nöjd häst. Men det gick jättebra. Bara känslan att han vågar slappna av och vara med mig på samma ställe är underbart. Denna stämning och gemensamhet har jag aldrig upplevt med honom på en träning innan. Det är stort! Ett jätte steg för oss framåt!
 
Ska stå på mig mer när det kommer till min magkänsla! Han var grym utan bett idag, även när vi är iväg och är på träning. Så det ska vi absolut fortsätta med. Han fick avsluta med sin favoritgrej; att rulla sig i sanden i ridhuset. Det är bäst!