Obalans i livet

De senaste dagarna har varit... överjävliga rent ut sagt. Inte nog med att det har varit snöstorm med kaos och allt annat som hör till så har det dippat på många olika plan i livet. Det är så att jag börjar undra när tusan det ska räta till sig och börja kännas bra. Jag är fullt medveten om att man måste ha motgångar och att det är jobbigt då och då, men vafaaaaaen. Känns inte riktigt som att det är någon balans alls just nu. 
 
Tur att man har en styck häst som man kan rymma iväg med från verkligheten och bara försöka vara och andas med. Inte helt enkelt alla gånger, men nog får han mig att dra på smilbanden ändå. Och den andra lilla fluffiga ponnyhästen som kör sitt "snurra runt"-trick femtioelva gånger om dagen för mig gör mig sååå varm lååångt in i själen.
 

Stel & ofokuserat

Träningen i ridhuset i tisdags var kämpig för mig. Jag tror att det gick bra egentligen, men jag fick kämpa igenom hela. Jag var ruskigt stel i lår och vader vilket gjorde att jag inte kom ner i sadeln alls. Likaså att jag inte orkade att hålla fokus hela tiden, vilket resulterade i att Leikan inte heller gjorde sitt yttersta. Men de få tillfällen som jag skärpte mig så gick han som en klocka!
 
Denna gången körde vi mycket att de skulle flytta sig undan skänkeln, samt att få hästen rakställd. Väldigt simpelt men skitsvårt när det väl kommer till kritan. Leikan var urstark och tyckte att alla signaler från skänkeln betydde springa på rakt fram yeeehaaaaa. Ungefär. Men till slut så, he he. 
 
Däremot så tog han jättefina galoppfattningar och fick en rund och fin galopp (dock i 120 km/h men ändå). Och jag fick lite tips på vad jag ska tänka på när jag ber om galopp. Är sämst på galoppfattningar. Så nu ska jag sitta klistrad i sadeln heeeela tiden, absolut inte lätta någon gång alls under själva fattningen och absolut inte luta mig framåt (he he). Såna saker som man inte har en aning om att man gör. 
 
Så viktigt att någon hollar på en alltså. Sen att man känner sig helt värdelös är ju en annan sak :) Men man får göra så gott man kan, mer än så går inte. Nya tag nästa vecka!