Solen, värmen, hästarna

Leikangull har vilat ett par dagar och verkar ha kommit ur sin lilla dipp han hade. Han blev tjurig och lite tvär där ett tag och vi har väl i princip kunnat spåra det till att insekterna gjorde intrång när det var som varmast och att den där pälsen håller på att släppa. Han är ju lite känslig så. Hans ben som har varit varmt ett par dagar har gått ner och ja, det var väl lite vila de ville ha helt enkelt. Så nu ska vi tuffa på igen och se vad som händer. Det är fantastiskt att få tillbaka sin knäppa, spralliga och busiga häst när han har varit lite låg ett tag! 
 
När Leikan har vilat så har jag fått låna Reifan (L's lillebror) ett par gånger och det är sååå nyttigt att rida andra hästar ibland. Man inser vad man själv vill att ens häst ska bli bättre på samt vad man tycker om med sin egen ;) Han är i alla fall en stjärna och det har hänt massor i hans utveckling sen jag red honom sist, för ungefär ett år sedan. Så kul! 
 
Fick hem ett schabrak för ett tag sen och goooosh det är så snyggt. Har sucktat efter just detta länge och kände att nu är vi väl värda det. Färgerna är riktigt snygga! Förstår fortfarande inte varför en del säger att man inte blir lycklig av materiella ting..... :)