Hej söndag!

Vecka ett av tre av VFU:n är gjord, och klockan är ställd inför morgondagen och en ny vecka kickas igång. Fan vad tiden flyger fram, även om man inte gör något speciellt... Helgen har också försvunnit lika snabbt som den kom, men den har varit väldigt bra. Skönt social, men ändå avslappnad. Efter nästan en vecka av regn så bjöd söndagen på liiite sol och helt å hållet uppehåll.
 
Malin kom, så hon och Milo & Selma följde med mig och Leikan ut i skogen. Denna häst till att lysa upp när han ser att Malin och hundarna ska följa med! Okej att han blir glad när jag kommer, men han blir minst lika glad han ser dom. Idag fick han till och med chansen att nosa och känna på båda hundarna... De har han inte fått göra innan. De är ju lagom rädda för honom. Han är ju en riktig best i deras ögon. Så om dom är lika uppspelta som han är, är ju en helt annan sak. Men det är precis som om han tycker att det blir mer spännande när dom följer med, mer att hålla reda på och iaktta liksom. Tokiga häst.
 
 
Det blev som det brukar numera, barbacka & hackamore (bästa!). Med tanke på att vi fortfarande bara ska skritta igång, så är det så gansak gutt att bara ta på de absolut nödvändigaste och ge sig ut. I min kalender har jag gjort en markering under nästa vecka, att det är två månader sedan vi var på kliniken. Alltså, då ska det bara vara en månad tills dess vi ska börja lägga in trav. Men kommer dra lite mer på de där, eftersom han stod på box/sjukhage  i nästan 2 veckor då han blev sydd. Så vi väntar lite till med traven. För säkerhets skull... Men han känns jävligt fräsch och han VILL.
 
Vi kollade efter lite svamp i skogen. Så skönt för själen och kroppen. Eftersom jag känner mig otroligt stressad och väldigt sliten för tillfället så är det viktigt att stanna upp och andas emellanåt. Det fanns en tid när jag var duktig på det, men är numera sämre. Måste skärpa mig! 
 
Minning åkte hem idag. Kommer sakna henne, och hon lämnar ett tomrum efter sig. Men eventuellt ska hon ut på nya äventyr! Om inte annat så är hon hemma hos sin mamma nu och myser. Även om en del av mig verkligen vill ha en extra häst att rida och träna, så säger en betydligt större del att jag ska varva ner, fokusera på Leikan och ta mig igenom de jag har framför mig. Är det här de vuxna kommer in eller?
 
Så vi får se hur det blir. Vem vet vem som kanske dyker upp senare i höst... :)