Då fortsätter vi med igångsättningen

Igår var vi hos veterinären på återbesök och för att ta bort stygnen. Äntligen! Kunde återgå till vår rehabträning med att skritta ut, både uppsuttet och för hand. Yaaay! 
 
Såret såg fint ut, lite svullet i kanterna, men annars torrt och fint. Han har dessutom fått lite ögondroppar, så ögonen kollades också. Men de har blivit mycket bättre, så de var antagligen bara en sån där allmän irritation på flugor och flughuva. Fick ett tips om att köpa tårersättningskräm (vill minnas att veterinären sa något sånt) på apoteket, och de ska få ögat att lugna ner sig och förhoppningsvis återställa sig från irritationen. Bra att veta till nästa säsong! Det är så svårt att veta vad man ska göra med ögonen, det är betydligt enklare att lägga om ett sår eller annat... 
 
Snacka om att lakrits var nöjd när han fick åka iväg ensam med mig, en ganska kort bit (ca 30 minuter), för att sedan lastas av och bli beundrad av både veterinärer och andra besökare. Han ska bara ha uppmärksamhet! Genomsnäll att ta stygnen på, stod lugnt och stilla och när vi var klara så gav han veterinären en puss... han satte handen mot kinden och det är en del av tecknet puss..... Leikan är minsann inte blyg alltså. Men pussen uppskattades i alla fall. Inte alls påflugen ponnyhäst.
 
På kvällen tog vi en runda barbacka. Lagom varmt och lagom blåsigt, så insekterna höll sig borta. Längtar tills vi är igång på riktigt och att olyckorna får vara borta ett tag nu!