+15°C, sol och alla färger

Efter de senaste två passen som har inneburit en del trav och mycket styrketräning så kände jag att näääe, de är ändå söndag. Vi tar en mysig barbacka runda i de fina vädret och färgerna. Så underbart! Bästa beslutet på länge!
 
Det var en smått seg individ som jag hämtade i hagen och han skulle stå länge med mulen på min axel och bli kliad på halsen och så småningom få öronen masserade. Lååååånga trötta andetag (nästintill snarkningar). Men han piggnade förstås till så fort jag tagit mig upp och kommit iväg. 
 
 
+15°C, sol och alla färger, det är nästan för bra för att förstå! Nästan för mycket för mig att ta in. Samtidigt som man känner värmen genom ridbyxorna från sin lurviga kompis och svinget i stegen han tar, som är helt och hållet avslappnade. Han njöt garanterat lika mycket som jag! 
 
Det är minst lika viktigt i all träning och prestation, att ta sig tid och bara umgås och njuta av varandras sällskap. Helt utan krav. Jag har varit ganska slarvig med just detta den senaste tiden, då jag så gärna vill komma igång och träna på. Men jag vet ju hur mycket hästis älskar de här turerna, samt att jag själv mår så bra av dom... Så, mer sånna turer! 
 
Tänkte sätta mig och skriva ett längre inlägg om tankar och funderingar som jag har haft de senaste dagarna. Håll tummarna på att det blir något av det!