New in

I det senaste så har det trillat in lite nya prylar, varav 2 som jag tänkte dela med mig av i bild och tillhörande text. En del saker köper man för att man måste, en del saker är mindre roliga, och en del saker köper man bara för att det är roligt och ibland så köper man saker man vill ha/behöver och det blir skitbra!
 
Den ena prylen är en halsring
Har varit nyfiken länge på hur det är att rida med en sådan, samt att jag tror att Leikan skulle uppskatta det (plus att jag får träna ordentligt på säte och vikthjälper!!). Vi har testat denna ett par gånger nu och det är så roligt! Än så länge är det såklart träns med i bilden. Och vi gör inget direkt avancerat ännu, men det är ändå väldigt kul att jobba med och utveckla. Ni hittar halsringen häääär.
 
 
  
Den andra prylen är verkligen snäppet roligare och jag är så NÖJD!
Det är en barbackapadd med en ovansida i fårull!
 
Varför detta infall?
Jomen jag tycker ju om att variera, och vi båda tycker väldigt mycket om bomlösa sadlar. Men en bomsadel och en bomlös är lite väl lyxigt just nu, och jag önskade lite mer skillnad liksom. Så en barbackapadd som är superskön för oss båda, som fördelar min vikt och ger mig bra stöd (utan att hålla fast mig) och massor med balansträning!
 
Som skrivet så är den helt fantastisk att sitta i, speciellt nu när det går mot kallare grader. Givetvis används den utan stigbyglar (använd inte stigbyglar till barbackapaddar/barbackagjordar - extremt punkttryck!! just sayin)! Den är av märket Barefoot.
 
 
 
(ha överseende med bilderna, snälla)
 
Vill ni läsa mer om vår padd så hittar ni den häääär. Så säger folk att man inte blir lycklig av materiella ting, vad är de för skitsnack? Vi är jätteglada både jag och hästis!
Bettinas islandshäst

Jahadu. Nu hittar jag till ett nytt shoppingställe, tack för den. ;-)
Halsringen ser ju jättebra ut, är så sugen på att testa - så det kanske får bli Juppes julklapp. Och det är klart att shopping gör en lycklig!

Svar: Tänkte precis samma när jag hittade den sidan..... Sådär lagom till jul ;)
Mimmi Blomberg