Perfekt badväder

Det har varit så fantastiskt fint väder de senaste dagarna, dock jävligt varmt, och det är verkligen en hat-kärlek till de där alltså! Man njuter ju, men det är lite besvärligt också... Hur som helst så lastade jag en glad Leikan och åkte iväg till sjön! Gissa om han var överrrrrlycklig när han fattade att HAN skulle få följa med ut och åka i lådan. Sen att jag lastade av honom vid sjön gjorde honom till eld och lågor, haha. Plus att det var full aktivitet runt sjön med kajaker, kanoter och grejer, så han hade massor att hålla reda på samtidigt som han gick och mumsade gräs och plaskade i vattnet (som för övrigt var badvänligt, enligt mig som är en extrem badkruka!).
 
 
 
 
 
Här snackar vi glad häst alltså! Helnöjd med att få åka iväg och bara mysa och ha sin mammas fulla uppmärksamhet. Bara han och jag. Blir inte bättre än så! 
 
Jag tycker att det är så viktigt att han får känna sig delaktig och minst lika viktig och uppskattad som om han inte vore skadad. Trots att det är svårt att hitta på saker ibland och svårt att hålla igång honom när jag inte får, så får man ta och gnugga geniknölarna och göra såna här grejer! Han var riktigt mallig när han lastades av hemma och de andra stod med stora ögon och undrade vart han hade varit.... :)