Maj är här med allt vad det innebär

Det var längesen månaden maj var så stressig för mig som den är i år! 
Innan maj är slut ska två tentor vara skrivna, ett stort inlämningsarbete ska vara inlämnat, vi ska tävla, vara fotograf till lite olika evenemang. Dessutom så måste jag fixa (och hitta!!) någon typ av klädsel för jag är bjuden på dop i början av juni och studentfirande veckan efter + att jag måste komma på (och hitta!!!) lite presenter till de vi ska uppvakta. Och så fyller jag och lillasyster år i samma veva. Och strax där efter kommer jobbet att dra igång, därefter turnén osv.... 
 
De mesta grejerna som ligger framför mig är väldigt roliga, medan vissa är lite tuffare och stressar mig lite extra. Men antar att det är så livet är funtat.
 
Sen så har jag två hästar som vill komma ut och hållas igång! 
Har en misstänkt spricka i min svanskota, så ridning blir det inte tal om på ett tag. Men tänkte ändå testa i början på nästa vecka, för att se om det blir någon tävling för oss eller inte... annars får jag åka med som hästskötare/åskådare/fotograf. Det lutar väl åt att det inte blir något tävlande, men man måste ju testa.... :) Skam den som ger sig, jag är ju den som mer än gärna jobbar från marken. Så båda grabbarna kommer få jobba ändå!
 
Annars är det bra, tror jag. Våren är äntligen här, med värme, ljus och alla insekter. Solen ger den lilla extra kicken man behöver och att andas djupt och långsamt brukar fungera väldigt bra när hjärnan drar iväg och kroppen går upp i varv. Tur att man har sina tricks!
 
 
Linnea

Googlade runt lite på min absoluta favorithäst, Reifur från Lundby och såg att du letade efter bland annat honom. Vet inte om du hittade något men han lever livet på Hallamölla Gård i Skåne där han går på turridning. Han är framåt, glad, arbetsvillig, och töltar gudomligt.

Svar: Är det sant? Åh vad kul! Han är skimmel nu va? :D Tack för din kommentar!
Mimmi Blomberg

Linnea

https://www.instagram.com/p/BUXPv1YhYRx/

Jag fick låna honom på kurs i helgen!

Svar: Åh vad fin han har blivit! Tack så mycket för delningen! :D
Mimmi Blomberg