Avkastning och helg!

De har gått ett par dagar igen, och det har hänt massor fast ändå ingenting. 
 
Fagur testade på att kasta av mig i tisdags (för tre dagar sen) och det var längesen jag slog mig så som jag gjorde. Bröt ingenting, kläderna klarade sig osv. Men dessa inre smärtor och kramper som jag känner skojar man inte bort! Första gången idag som jag var i stallet, och jag jämrar mig fortfarande om jag rör mig för snabbt eller okontrollerat, men det gick ändå bra. Lär inte kunna rida på ytterligare ett par dagar. 
 
De som hände var att Fagurs kompis försvann runt en kurva (så han försvann utom synhåll, my god!!) och vi töltade på ganska bra. Då vill han såklart fatta galopp och dra ifatt sin kompis, men jag ber bestämt att nej, vi kommer ikapp. Då tar han ett skutt och bockar av mig. Så med en jävla smäll på en "mjuk" grusväg landade jag. Fagur sprang ikapp sin kompis och stannade bakom honom och förstod inte alls varför jag kom haltande efter honom.... suck!
 
De ställen som tog den värsta smällen är vänster arm, vänster knä, vänster höft+lår/bäcken och jag trodde att det var korsbenet (sacrum) som låsningen bara satt i, men jag börjar ana att det sitter längre ner också, i svanskotan. En falsk ischiasklämmning fick jag på köpet. Är grymt stel i hela kroppen, och känner mig ganska överkörd. Armbågen är den som stod för blodet efter landningen, resten går i olika färger "bara". Det är jobbigt att gå, jobbigt att sitta, att sätta sig och ställa sig upp, gå ner på huk och framförallt så är det jobbigt att ta i om man behöver (typ om man har en hund som drar iväg med en). Man är ju inte ung längre!
 
Förutom detta så är det ganska bra. Är taggad inför helgen som ska spenderas i Skåne med Sanna. Jag hoppas verkligen inte att vi ska behöva gå omkring mycket, för då kommer någon att bli gnällig ;)