Det händer och snurrar

Nu är jag mitt uppe i de där jag skrev om för ett (bra) tag sen! Så det blir inte många timmar vid datorn där jag inte sitter och skriver på arbeten osv.
 
Fagur är till salu. Har ni kanske sett, han ligger ute på annons. Varför? För att det känns bäst! Men tills dess att vi hittar någon som kan ta hand om denna lilla bäbis på allra bästa sätt (till å med bättre än jag!) så ska han stanna kvar och busa med oss, precis som vanligt. Det är alltså ingen brådska med att han ska åka.
 
Reifan (Leikans lillebror) var iväg på sin första tävling i veckan och gjorde så bra ifrån sig! Första gången han var iväg helt ensam, första gången han var på en ovalbana, första gången i ett fyrgångsprogram och sådär. Han höll på att krypa ur skorna, men gjorde ändå precis allt de han skulle. Grymt jobbat av lillebror, säger Leikan, som  välkomnade honom varmt när vi var hemma. En hel dag utan lillebror, det är tufft!
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga resten av kvällen (yaaay me!), för på måndag är det den sista tentan för terminen. Sen ska skolan vara klar för den här gången. Så tar vi sommarlov i någon vecka innan arbetet sätter igång!

Perfekt badväder

Det har varit så fantastiskt fint väder de senaste dagarna, dock jävligt varmt, och det är verkligen en hat-kärlek till de där alltså! Man njuter ju, men det är lite besvärligt också... Hur som helst så lastade jag en glad Leikan och åkte iväg till sjön! Gissa om han var överrrrrlycklig när han fattade att HAN skulle få följa med ut och åka i lådan. Sen att jag lastade av honom vid sjön gjorde honom till eld och lågor, haha. Plus att det var full aktivitet runt sjön med kajaker, kanoter och grejer, så han hade massor att hålla reda på samtidigt som han gick och mumsade gräs och plaskade i vattnet (som för övrigt var badvänligt, enligt mig som är en extrem badkruka!).
 
 
 
 
 
Här snackar vi glad häst alltså! Helnöjd med att få åka iväg och bara mysa och ha sin mammas fulla uppmärksamhet. Bara han och jag. Blir inte bättre än så! 
 
Jag tycker att det är så viktigt att han får känna sig delaktig och minst lika viktig och uppskattad som om han inte vore skadad. Trots att det är svårt att hitta på saker ibland och svårt att hålla igång honom när jag inte får, så får man ta och gnugga geniknölarna och göra såna här grejer! Han var riktigt mallig när han lastades av hemma och de andra stod med stora ögon och undrade vart han hade varit.... :)

Maj är här med allt vad det innebär

Det var längesen månaden maj var så stressig för mig som den är i år! 
Innan maj är slut ska två tentor vara skrivna, ett stort inlämningsarbete ska vara inlämnat, vi ska tävla, vara fotograf till lite olika evenemang. Dessutom så måste jag fixa (och hitta!!) någon typ av klädsel för jag är bjuden på dop i början av juni och studentfirande veckan efter + att jag måste komma på (och hitta!!!) lite presenter till de vi ska uppvakta. Och så fyller jag och lillasyster år i samma veva. Och strax där efter kommer jobbet att dra igång, därefter turnén osv.... 
 
De mesta grejerna som ligger framför mig är väldigt roliga, medan vissa är lite tuffare och stressar mig lite extra. Men antar att det är så livet är funtat.
 
Sen så har jag två hästar som vill komma ut och hållas igång! 
Har en misstänkt spricka i min svanskota, så ridning blir det inte tal om på ett tag. Men tänkte ändå testa i början på nästa vecka, för att se om det blir någon tävling för oss eller inte... annars får jag åka med som hästskötare/åskådare/fotograf. Det lutar väl åt att det inte blir något tävlande, men man måste ju testa.... :) Skam den som ger sig, jag är ju den som mer än gärna jobbar från marken. Så båda grabbarna kommer få jobba ändå!
 
Annars är det bra, tror jag. Våren är äntligen här, med värme, ljus och alla insekter. Solen ger den lilla extra kicken man behöver och att andas djupt och långsamt brukar fungera väldigt bra när hjärnan drar iväg och kroppen går upp i varv. Tur att man har sina tricks!