Våren är i antågande

 
 
 
 
Jag störde grabbarna ganska ordentligt när jag kom för ett par dagar sen. Inga hästar vid grinden, inga vid matplatsen. Så gick tyst ner i hagen, och då låg 3 och vilade och Esprit var satt som vakt. Men så fort de hörde mig så for småttingarna upp, men Leikan låg kvar. Han hade minsann inga planer på att följa med mig. Solen värmde så gott och det var skönt i luften. Fåglarna kvittrade och man såg hur han myste. 
 
Visst att småttingarna flög upp, men längre än så kom dom inte. Reifan somnade om direkt och Fagur likaså. Så jag fick väntligt sätta mig ner och vänta en stund. Och det var sååååå skönt. Solen värmde riktigt gott, som sagt och det var ett väldigt härligt ögonblick. Hästarna andades riktigt tungt och Leikan snarkade till och med till ibland, hehe. Ett riktigt mindfulness-moment. Till slut blev jag så kall om rompan så fick resa mig. Fagur följde med mig till stallet, men Leikan... Han hade iiiinga planer på att följa med. Så roliga!
 
Värmen är välkommen, inte bara utav oss människor, utan också för djuren! Längtar tills temperaturen stiger ytterligare några grader och det gröna börjar kika fram.
Anita

Såå mysiga bilder :D Verkligen våårkänslor i dom

Svar: Man tackar :)
Mimmi Blomberg