Vad gör man när solen skiner?

Har fått massor med frågor och tillrop kring den nya sadeln, kul! Och det känns fortfarande jättebra! 
 
Idag var det ganska tajt om tid, så hann bara med att rida fläckis. Solen sken och jag hade varken underställ eller tjockjacka på mig, så underbart! Det behövs inte mycket för att man ska bli glad av att bara gå ut genom dörren nu. För så länge solen skiner och temperaturen klättrar upp mot 10+ så är livet allt bra fint.
 
Hur som helst så var vi ute på en riktig galopprunda! Jag kände att nu jäklar ska jag trycka på honom lite och han svarade på bra. Han är så fruktansvärt osäker på sig själv så även om han går på framåt i den gångarten jag vill så är det ändå ett frågetecken hela tiden om han ska fortsätta, och jag behöver påminna hela tiden om vad jag vill. Den lilla detaljen tänkte jag försöka jobba ordentligt med den kommande tiden, för det är en helt annan sak när han känner att vi är på hemgång. Då är inte den handbromsen i alls. Eller när vi har en kompis med, då är det också betydligt enklare med framåtbjudning. Men han är lite sån i sin personlighet, han är väldigt osäker.
 
Så vi jobbar på det. Försöka lära oss att ta för oss lite mer, helt enkelt.
 
Det bjöds på en sjuk ökning i tölt sista rakan innan vi var tillbaka i stallet. Så massvis med galopp och på hemväg, då kan han öka riktigt bra! Nu ska jag bara lära mig att plocka fram det även om vi är mil hemifrån och helt ensamma... :) skam den som ger sig!
 
 
 
 
Give me some candy, pliiiiis
 
Promenerade hem från stallet med en riktigt bra känsla i magen. Både för att vi hade haft en härlig runda ihop i underbart väder, plus att det känns så himla bra och att det börjar saaaakta röra sig framåt! Och de att man hittar nya knappar hela tiden. Det är så roligt. Älskar den här hobbyn!