Nya tag med bakslag

Så var det måndag igen, ny vecka, nya tag. Och 2 nya kurser drar igång för mig. Denna gång är det Radiografi grundkurs 2 och Strålningslära & radiologiska modaliteter som kommer att gå parallelt med varandra. Det känns skönt att ha lagt de andra kurserna bakom sig (förhoppningsvis, har inte fått resultatet på senaste tentan ännu...). 
 
Våren verkar ha satt igång på allvar med 16+ i solen redan (klockan är strax innan 12 i skrivande stund) och det har börjat slå ut små blommor och gräset börjar bli grönt. Det säger väl bara baaam så är träden igång också. Älskar det! Om inte annat så är hästarnas vinterpälsfällning ett säkert vårtecken. Båda mina har väl börjat, man kan inte påstå att de har börjat släppa loss riktigt ännu. Men det säger väl bara baaam där också, när man minst anar det.
 
Fick faktiskt ringa ett samtal till veterinären idag och bolla lite funderingar kring Leikan. Han har inte alls känts bra senaste veckan och hans beteende är liksom inte som det brukar. Så i samråd med vet så ska han få smärtlindring ett par dagar och stå i sjukhagen tills vi har hörts igen i början på nästa vecka. Bakslag som detta är aldrig roligt och det tär på hoppet om att han kommer att bli bra, väldigt mycket. Och det svider i hjärtat rejält... 
 
Men förhoppningsvis piggnar han till och är tillbaka på banan nästa vecka!