Happy friyay!

Ja, mina vänner. Dagarna rullar på och det känns som att jag inte gör annat än att sova, plugga, äta, kolla på Greys Anatomy och är i stallet. Eller, vänta nu. Det är de enda jag gör, det är inte bara en känsla. Och jag ska inte klaga, för det är precis så jag vill ha det! 
 
Jag har lånat ut min sadel, för ev försäljning. Så vi har varit ute barbacka en del den här veckan, Fagur och jag. Ett tag så red jag jätte mycket barbacka på Leikan, men nu de senaste åren så har jag verkligen slarvat med det. För det är ju hur kul som helst! En riktig utmaning för den här tjejen som har haft lite problem med balans och sådär sista tiden. Man får ju skärpa till sig om man ska sitta kvar liksom. 
 
Tror att jag har skrivit det förut och det är ju en helt annan upplevelse att rida barbacka. Åtminstonde på Fagur då man kommer åt honom på ett helt annat vis! Känner att sadeln vi har haft nu har jobbat emot oss (i alla fall mig) i min ridning, så hoppas att det lossnar med en annan. Har haft svårt att få honom att öka tölten och hålla honom stadig där, men det gick hur bra som helst barbacka idag! Så kul!
 
Vi hade en jättemysig ridtur idag! Trots att jag är sjuk och skulle stannat hemma, men jag var sååå ridsugen så tänkte att en liten kort och lugn runda kan väl inte skada... Lugn blev rundan inte, men kort och jätterolig blev den! Och så myste jag med Leikan efteråt och borstade honom ordentligt, det gillade han. Han hade rullat sig lite extra dagen till ära, så att jag fick stå läääääänge och ta i för att han skulle bli ren.
 
 
Vi har en ny sadel som är på väg, och håller lite på vad det är för någon och sådär, bara för att jag kan :) Men det är inte samma märke som vi har haft nu, utan något helt annat. Så spännande!