Välkommen Sigga!

Förutom de roliga beskedet jag fick om Leikan igår, så hände en annan rolig sak!
 
I söndags var jag och provred 2 hästar som jag gillar skarpt, och till att börja med så ska en av dom komma till Långasjö för att tränas ett tag. Och igår kom första trollet; Sigga!
 
Jag har fått förtroendet att rida och träna denna lilla madam ett par veckor (till att börja med!). Hon ska byggas om på nytt, gå ner ett par kilo och vi ska försöka hitta lite ren tölt. Hon är 8 år, och är en glad, väldigt snäll och pigg tjej! Hon kom in i hagen och satte Leikan på plats direkt. Och föll pladask för Esprit som hon följer efter hela tiden nu.... :)
 
 
Nu får ni hålla koll på vem som är vem, för nu är det två svartingar!
 
Hon fick sitt första pass idag, i lina och med equiband. Eftersom vi inte känner varann och hon kom igår, så tänkte jag vara schysst. Även om det kan vara ganska jobbigt med equibandet om man inte är van. Lite okoncentrerad till å börja med men ändå lugn och lyssnade när jag bad henne om något. Hon travade på fint och mot slutet så började hon sänka huvudet och hitta de där gunget i steget som jag är ute efter. Bakbenen trampade på bra i skritten de sista varven och huvudet ville längre och längre ner. Hon fick gå över lite bommar med för att bli lite påmind om att hon faktiskt har fyra ben! 
 
Nu får hon gå och lulla i hagen några dagar och göra sig hemmastadd då jag ska åka iväg ett par dagar. Det ska bli kul att komma igång ordentligt med henne! Det är en väldigt trevlig tjej och jag lovar att berätta mer så fort jag kan :)