Nu är jag tillbaka!

Äntligen! 
 
Det har varit ett par intensiva veckor den senaste tiden, därav denna extrema frånvaro. Men nu ska vardagen börja rulla på som vanligt igen. Sommarjobbet är avklarat och avslutat för detta år, vilket både känns skönt och jävligt tomt. Men å andra sidan så ska det bli skönt att få lägga tiden på de som jag verkligen älskar, det vill säga hästarna. Leikan har verkligen blivit åtsidosatt de här veckorna, så han ska få min fulla uppmärksamhet den kommande tiden.
 
Jobbet har varit fantastiskt roligt och väldigt lärorikt. Jag har jobbat på röntgen avdelningen på sjukhuset här i stan (där jag kommer att göra i princip alla mina praktiker). Och jag har sett så mycket.... Ni anar inte. Både frakturer och andra sjukdomar. Jag har fått se trauman komma in, både "vanliga" olyckor och trafikolyckor. Jag har gett en hjälpande hand, jag har fått ge en tröstande hand och jag har fått väldigt mycket tillbaka i vänliga ord och känslor. 
 
Jag har lärt mig otroligt mycket. Det känns som jag har packat ner en hel del erfarenhet under de här veckorna, saker som jag kommer att kunna plocka upp och använda mig av under utbildningen. Både roliga, lärorika och ganska hemska och sorgliga saker. 
 
Alla har varit otroligt snälla och en del klickar man helt klart mer och enklare med, och dessa kommer jag att fortsätta hålla kontakten med även utanför jobbet. Det känns fantastiskt.
 
Förutom att jobba så var det en helg som jag var iväg på konserter, Helsingborg och Oskarshamn. Mer om detta kommer senare, men kan säga att det var AWESOME. Från början till slut, ungefär. 
 
Men nu är det äntligen sommarlov igen! Vilket innebär; sol, hästar, konserter och kompisar!