Innevecka i Luleå

Då är det dags för den andra inneveckan uppe i Luleå och jodå, jag är på plats! Klockan ringde 04.15 i morse och resan mot norr startade vid 06.25 med flyg. Mellanlandning i Stockholm där jag mötte upp lite klasskamrater, och sen på nästa flyg mot Luleå. Man tänker ju att det ska vara kallt såhär långt upp i norr, men icke, vi möttes av varma +8° grader och ljumna vindar. Väldigt skönt! 
 
Vi kom lagom till universitetet för att hinna få i oss lunch och prata ikapp sen sist innan första föreläsningen började vid 13.00. Det är väldigt roligt att läsa anatomin! Jag ska inte ljuga för er, det är skitroligt. Och det är ännu roligare när man har en lärare som är så passionerad av det han pratar om att han glömmer både tid och rum. Han gick över tiden idag med tjugo minuter och han hade nog inte slutat om det inte vore för att mer än hälften av klassen började försvinna iväg i någon typ av trötthetsdvala.... Haha!
 
I morgon väntas en fullspäckad dag från 08-16, med föreläsningar, HLR och annat skoj. På onsdag väntas det spännande och lärorika labrationer! Dissektion av gris, ta blodtryck och palpation. Och så kommer veckan fortsätta. På fredag är det tentadags och jag är taggad! På fredag är det även hemgång och jag ska flyga hem, så kommer att vara hemma lagom tills dess att fredagsmyset börjar, typ. 
 
Veckan kommer väl att flyga iväg som den gjorde förra gången vi var på plats, och jag kommer att vara duktigt sliten när jag landar hemma. Men det är så värt det. Är så jäkla glad att jag får göra det här! :)