Energiboost i snöyran

Det har varit ständig snöstorm här nere, i min del av landet, de senaste dagarna. Det har snöat hela tiden och det har blåst sådär isande vindar. De är som att få istappar ner i nacken när man går emellan husen. Snön blåser i drivor, så på vissa ställen är det ingenting och på andra ställen är det så mycket snö att foten och knäet försvinner och man får snö innanför skorna. Det har varit cirka -4° men det känns som -20° typ....
 
Så overall/termobyxor och termoskor har varit ett måste om man ska vistas utomhus i längre än 20 minuter! Tog mig en ridtur även idag och mamma följde med halva rundan (sen vände hon hem för hon stod inte ut i vädret, haha!). Och ja, vinden slet och isiga snöflingor yrde (vet inte om det var ny snö eller om det var snö som redan kommit och som flyger runt?) stack i ansiktet och på ena benet så hade understället åkt upp nere vid foten, så det glipade där.... Men det var underbart. Så jävla underbart!! 
 
I tölten och i galoppen kände jag hur leendet gick från öra till öra, och hur Fagur frustade och han blev lite busig, men ändå så rund och fin i kroppen, bar sig fint och allt var på plats. Hans galopp är sååå härlig och jag kunde inte låta bli att ta en galopp över ett stort fält. 
 
Hade kunnat sitta och skriva hur mycket som helst, men ska inte dryga ner mig i det. För ni som håller på, vet precis vad jag menar. Ni som inte gör det, ni har missat något. 
 
Är så lyckligt lottad som har den här hobbyn & livsstilen. Är så lycklig att jag får äga TVÅ fina hästar och att jag kan lägga precis så mycket tid på dom som jag orkar och vill. Det är lycka, och ganska magiskt. Och lyxigt.