Update efter ett par veckor

Det var minsann Peggy som valde utseende och färger på designen här nu. Hon får dessutom vara omslagstjejen ett tag också (och det är på tiden, hälsar hon).
 
Äntligen har de intensiva veckorna med att bo på annan ort dragit förbi! Första dagen hemma idag efter allt åkande och det är så skönt att veta att det inte är någon mer VFU på ett bra tag och inte heller någon innevecka i Luleå på ett par månader. Det är förståss väldigt roligt att vara iväg, men det är slitsamt när det är så tätt ihop, allt de där praktiska + att det är mycket studier under samma veva. Men nu ska det till största del vara hemma-plugg ett tag.
 
Annars är det okej här. Hästarna mår bra trots att det är väldigt grått och tråkigt väder. Leikan har gått på halvfart med mycket skritt de här veckorna som jag har varit borta. De dagar jag har varit hemma så har jag försökt skritta honom ordentligt för att han inte ska tappa något och framförallt för att hans skada ska härdas och stärkas. 

Idag har jag påbörjat hans klippning och har tänkt fortsätta i morgon. Mina armar orkade inte mer och klippmaskinen började bli trött efter ett tag... Inte helt busenkelt att ta sig igenom en tjock islandshäst päls.
 
 
Varför han klipps är för att han ska torka snabbare efter träning. Inte mer komplicerat än så :)
 
Peggy Pop myser bara. Hon hänger med Mindy på promenad ibland när hon får komma ut. Mindy håller på att bli körhäst för tusan, hon har fått vagn och grejer! Nu ska hon bara få sin sele också, sen ska det väl börjas på allvar. De där två små tjejerna turas om att rymma. Den ena rymmer från vinterhagen och den andra rymmer från den mindre hagen (dit de flyttas för att en av dom rymmer från vinterhagen då). Så det är ett evigt bytande emellan hagarna. Vi har inte lyckats hitta ställena där de går ut. Men jobbar på det. Som tur är så går de bara in i trädgården och mumsar gräs där :)
 
Efter att då ha varit i Luleå i nästan en vecka och har haft temperaturen mellan -3 och -14 och massor med snö, och kommer hem till +2, blött och lerigt. Jag vet inte vilket av alternativen som är bäst. Jag gillar inte något utav det... Vad tycker ni?