Luciatåg i år igen

Vi bestämde att Peggy är för liten för att gå med i de stora luciatåget som arrangeras för tredje året i rad nu. Då hon inte går så fort och för att hon inte orkar gå den rundan riktigt ännu. Så då var det bara Leikan kvar, och honom har jag lovat ett tag nu, och äntligen så fick han åka iväg på en riktig utflykt som inte innebar ett besök hos veterinären!
 
 
 
 
Tyvärr så dog min mobil i kylan så kunde inte ta några ordentliga bilder. Men några vänliga själar lyckades fånga oss ändå (mamma bland annat!). Kan säga att det var en riktigt pigg och glad häst som spatserade nästan längst fram i tåget med sin mamma hängande i grimskaftet. Han hade gärna sett att luciatåget skulle ta en frisk galopp genom Tving men njaaaee kände jag.
 
Men han tyckte att det var såååå kul och så spännande att få vara ihop med 20 andra hästar i en helt ny miljö och ordentligt uppklädd, klart att man måste visa att man är på topp då! Det var roligt att se hur han sken upp även om jag snabbt fick mjölksyra i min arm och fick hitta på nya saker hela tiden för att få honom uppmärksam på mig. Snacka om att jag sattes på pottan i mitt nya tänk där.... men tycker att det gick bra!
 
Sen att det var någon som frågade om han var unghäst är ju en annan sak......