Bakskorna

Äntligen så har paret med skor kommit! Det blev till att byta ett par av de två jag fick hem för några veckor sedan. Mätte inte tillräckligt noga har jag förstått i efterhand, men äh. Nu är det i sin ordning i alla fall!
 
Så vi var helt enkelt tvugna att ge oss ut på en provtur med en sko på vadera hov. Balansen satt som en smäck (den var tillbaka, halleluja!), och han var osäker till en början om han skulle ömma när han gick på vägen, men kände att han bara aaahaaa när han satte igång. Kul! Pigg och glad lakritsboll!
 
 
 
Var faktiskt, med handen på hjärtat, lite orolig där ett tag på att något var på tok med honom. Men nu kan jag säkert säga att de handlade om obalans för att han bara hade skor fram + att han ömmade något bak. Lättnaden som infinner sig nu STOOOOOR
 
Jag har faktiskt börjat räkna ner veckorna nu tills dess det är återbesök för honom igen. Förhoppningsvis så får vi inleda de nya året med att köra på i tölt och galopp!
 
Syns på skorna att det är höst och lerigt. Det syns på vilket par som satt på bakhovarna.... 
Ebba Carlström

Hur sitter de där skorna kvar? Är storleken så exakt att det inte finns mycket mellanrum kvar? Har hästen skor i skorna? Supersöt häst, sorry för många frågor men blev nyfiken :)

Svar: Hej Ebba! Ska skriva ihop något med dina frågor, håll utkik de kommande dagarna så hoppas jag att du får svar på dina frågor! :)
Mimmi Blomberg