Välkommen Minning!

Vi hälsar Minning välkommen till oss! Det här är Siggas hagkompis, och ska vara hos oss ett tag. Den här damen ska vi försöka få ordning med lite gångarter på, då det mer än gärna kommer in lite för mycket pass. Vi har redan haft vårt första pass, ett enkelt i lina och med equiband och då satte hon alla gångarter rent och helt okej. 
 
Vad jag har fått veta hittills är att det är en pigg och glad tjej och det ska bli väldigt roligt å se vad vi kan komma fram till!
 
 
Maria Ekstrand

Vackra Minning!😍
Vart finns hon nu? Jag är tjejen som födde upp henne och tog henne till Sverige ! Jag hittade en gammal video från 2010 när jag rider henne för första gången på Island. Tänkte att det kanske är kul för hennes nuvarande ägare att se?
Kontakta mig gärna om intresse finns! Hon ligger mig mycket varmt om hjärtat❤️
Mvh/ Maria

Svar: Hej! Tack för din kommentar! Mycket trevlig häst! Hon var hos mig endast under ett par veckor för att komma i ordning med sina gångarter och jag gillade henne skarpt. Pigg och framåt utan att vara het :) Vet tyvärr inte vart hon finns nu, men låter din kommentar ligga kvar här så kanske nuvarande ägare trillar in och ser den :)
Mimmi Blomberg

Anonym

Tack för svar! Ja hon har alltid varit otroligt positiv och framåt och samtidigt otroligt snäll! Men som sagt rörig med gångarterna. Som unghäst hade hon starkast trav sen när man blandade in tölten var det lite rörigt:). Jag tränade aldrig pass på henne då hon behövde lära sig allt annat först. Tyvärr så tänkte inte dåvarande nya ägaren likadant. Älskar hästen! Hoppas hon har det bra iallafall och tack för fina bilder!