Torsdagsträning på travbanan

Det blev en hyfsat spontantur till Travbanan i Tingryd igår. Geysir har ordnat så att medlemmarna får komma och använda banan (Islandsovalen och ponnybanan) på torsdagar mellan 17-21, hur lyxigt!!?
 
Och mitt emellan alla regnskyar så hann vi med att rida ett par varv! Jätteroligt och Fagur var så himla lugn och lyssnade förvånansvärt bra. Han brukar liksom stressa upp sig något och bli så påverkad när andra hästar drar förbi honom och sådär, men det störde inte honom när Vilda och Natalite drog iväg i en otrolig ökad tölt. Han väntade på mina signaler och höll sig där jag ville. Grymt ju! 
 
Det var lite väl tungt underlag för vår smak, så det var inget finlir för oss. Utan mest miljöträning och grym konditionsträning! Vi tog ett par varv på den lilla travbanan (ponnybanan) och det är en häftig känsla att dundra fram där alltså. Svårt att ligga i mitten utan att få stöd från något staket, skitbra träning för både mig och fläcken. 
 
Så det var roligt, trots att det regnade och var svinkallt och hästarna var de renaste i de här distriktet (det var så skönt att se att alla andra hästar också såg precis lika skitig ut som min när jag kom på plats!!), men vad gör det om man har roligt? 
 
 
Jag blir ganska bortskämd av mina hästar då båda är så snälla att ha med sig överallt, lätta att lasta och att köra i släpet. De finns dom som har det mycket, mycket värre. Det borde jag vara mer tacksam över, helt klart :)