Hej vänner!

Nu har det gått ett par dagar här igen, utan att det händer ett SKVATT. Fy tusan vad tråkigt, men rädds icke! För det är många bollar i luften i de verkliga livet, å kanske är det därför som jag är dålig med att uppdatera? Kanske. Det låter i alla fall bättre att ha något att skylla på :)
 
Men är i en dålig period med mycket trötthet och orkeslöshet och med de kommer både ångest och grym prestationsångest. Men det är bara och glida med, även på vägen ner, ro ut stormen och sen följa med upp, när det väl går upp igen. Man får göra det man orkar, och det som ger en mest, helt enkelt prioritera. Jag har i alla fall  skrivit klart en inlämningsuppgift precis, och har ett stort arbete kvar + ett par seminarium som väntar de kommande veckorna + ett par böcker som ska läsas. Vad då att plugga på distans är chill? Vem sa det? 
 
Det positiva är väl ändå att man kan planera dagen hur man vill. Men då gäller det att man lägger manken till när man verkligen sätter sig och pluggar. Jag tar sällan helg från skolan, då jag hellre sitter lite mindre timmar i veckorna, om jag nu inte ska iväg eller göra något annat om hegen (förra helgen var vi nere på World Tölt i Flyinge och hälsade på Ingrid i Lund!) till exempel. Då försvann två pluggdagar bara där. 
 
Men jag klagar inte, jag har det ganska bra faktiskt.
 
Pojkarna har det bra och njuter av de lilla gröna gräs som håller på att slå igenom jorden och av solen såklart. Det är precis lagom temperatur för dom runt 10+ tror jag, inte för varmt men ändå så att de kan stå och sola sig! 
 
Fagur rids på och jag tänkte skriva ett mer utförligt inlägg om honom och mina tankar som har snurrat lite senaste tiden. Men det är väldigt roligt att rida honom för tillfället. Det har det såklart alltid varit, men den ribban har höjts drastiskt! 
 
Den svarte står mest i sin hage och mumsar på halm. Han känns bättre och verkar lite gladare. Så nu får han gå lite mer i den stora hagen, och då har han ingenting emot att gå in i sjukhagen sen. Han nöjer sig med att få följa med in och bli borstad och ompysslad och att få beta lite utanför stallet efteråt. Så det känns... ändå okej. Åtminstonde nu!
 
 
Jag har anmält oss till MinaCusar-kampen i år, som går av stapeln om lite mer än en månad. Det ska bli ruskigt kul! Och så siktar vi på att vara på G inför Geysirs KM i september. Och vem vet vad som händer i sommar? Nu kommer jag att vara borta en del plus att jag ska jobba, men någon tävling till borde vi kunna klämma in. Bara för att det är så kul!