Fagur 16 April 2017

Det var riktigt längesen jag la upp några ridbilder (nästan pinsamt längesen!), men jag har haft dåligt med sällskap till stallet och det är inte så inspirerande att fota när vädret är som det är. Och hästarna är mitt uppe i pälsfällningen... 
 
Men idag följde mamma med och fotade lite grann! Så roligt att se!! Vi är långt ifrån färdiga och har en bra bit kvar, men om man jämför med för ett år sedan, eller för ett par månader sen, så har det hänt massor (man ska alltid jämföra sig med sig själv och aldrig med någon annan!). Framförallt i min ridning, vi har fått en ny sadel, och Fagur har byggt till sig och ORKAR mer, och har fått bättre balans, sen så har det under den senaste tiden trillat ner lite poletter till oss båda. Så traggla traggla traggla.
 
Och så är det alltid så att när det ska fotas så bara slutar man att rida, varför är det så? Man rider inte på alls på samma vis... Så ibland är det inte vackert alltså. Men men. Här är ett gäng :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han orkar inte riktigt med att ge eftergift (dvs sänka huvudet lite och ta in nosen men ändå att lyfta bogen) när jag trycker på honom i tölten ännu, bara ett några steg kanske. Men vi jobbar på det! En sak i taget, och med denna hästen, skynda långsamt... :) Tänka sig att det kunde bli en liten ridhäst av denna lilla räka!
Ella

Vad härligt med ridbilder och kul att han utvecklas! :) Han ser jättehärlig ut tycker jag!

Svar: Tack så mycket! Han är långt ifrån flashig (vilket tydligen är de enda som räknas om man är Islandshäst....) men så härlig och känslig! :)
Mimmi Blomberg