Back on track stallbandage

Det är så roligt när det är något man har bestämt sig för att köpa, helt plötsligt får ett rabatterat pris! Eller hur? Har planerat att köpa Back on track's stallbandage åt de svarta trollet, för att hålla svullna ben i schack + att skynda på och öka oddsen lite för att skadan ska läka snabbare. Vad gör man inte? Man får ta till de knepen som man har! 
 
 
 
Bild hämtad från Hööks, länken är här
 
Hööks hade i alla fall en härlig period nu med 20% på hela sortimentet på Back on Track! De arbetsdamasker från BoT som Leikan redan har, har fungerat så himla bra, men att jag vill fortsätta använda dessa när vi är ute och går och hålla dem hyfsat rena och hela ett litet tag till. Sen så vill jag ha materialet (bandaget) längre perioder för att ge bra effekt! Så kom att tänka på stallbandagen då de täcker mer av benet och är mjukare. Perfekt! Så nu ska vi varva att ha dem på frambenen och bakbenen ett par timmar åt gången när han står i sin sjukhage (ja de kommer att användas utomhus, de är redan in-rullade och smutsiga, hehe). 
 
Uppdaterar er om hur det går! Eftersom han har sin lilla bula på hf så ska det bli intressant om denna kommer att ändra sig något efter ett par timmar med bandagen.... Den lär ju inte försvinna sådär, hokuspokus, men den kan ju gå ner. Det ska bli spännande att se!
 
Köpte den minsta storleken, alltså S.