Äntligen igång med hästarna igen

Så länge som jag har varit ifrån hästarna denna veckan, ska jag aldrig vara igen! Saknar det alldeles för mycket och det känns som att man missar så många härliga tillfällen att umgås, träna och busa!
 
Fagur hade dragit av en sko lagom till förra helgen, men under tiden jag var i Luleå så blev den påslagen (så lyxigt!), så det var bara att dra ut på en ridtur igår och idag så fick han jobba på i töm på ridbanan. Hade tänkt att vi skulle jobba lite övergångar i skritt-tölt-skritt, men det blev mer travjobb istället, för han var så jäkla fin! Avslutade med att busa loss löst och ta ett par skutt över hinder, det var kul, hälsar fläckis.
 
 
 
Lagom till att jag skulle åka bort så hade han fått en ordentlig spark på halsen, så han hade en bula och var riktig svullen. Varför händer det alltid något sådant när man ska åka iväg? Han har inte haft någon feber eller verkat däven eller något, och nu så har det gått ner väldigt bra. Annie kommer i morgon och ska kika och ela den lite, så är den förhoppningsvis ett minne blott om ett par dagar!