Lördagspromenad ihop med de svarta trollet

 
 
 
Leikan och jag gick en sväng ner till sjön idag och kollade på vitsipporna. Sen fortsatte vi en bit och gick in på en stor äng som till största delen ligger under vatten, så vi gick dit och plaskade och smakade på det saftiga gräset som växer där. Det var inte helt fel, hälsar Leikan som har lagt på sig ett par tiotal kilon....
 
Han blev dessutom lite vår-fixad idag. Klippte lite skägg, toffsarna i öronen, toppade svansen och så drog jag långa och upprepande tag med svettskrapan och drog av massor med päls! Fick även loss stora tussar i ansiktet, runt öronen och under luggen. Är så tacksam att halva han är rakad!

Lördagens Fagur

Dagen bjöd på ett fantastiskt väder och hela 14 grader & sol. Så underbart!
Och det blev såklart ännu bättre efter en ridtur på Fagur! 
 
Säger inte att vi är bäst på något vis, och det är inte 100% perfekt hela tiden. Verkligen inte! Det är inte så någon av oss fungerar... Men de gånger när vi är på g, då känns det fantastiskt. När jag väl skärper till mig och tänker till och ger honom rätt och tydliga hjälper så bara går det. Blir så stolt över honom! Han är så duktig!
 
Mycket tölt idag, för vi måste bygga töltmuskler, så de går både uppför och nerför, i kurvor and so on. Men mestadels är det raksträckorna som jag försöker ändra på tempot. Hans galopp är den härligaste än så länge, så rund och mjuk. Men när jag försöker få honom att öka så känns de som att han står på stället och bara sprätter i gruset, haha. Men idag bjöd han på en ökning i galoppbacken så jag fick knipa ordentligt för att inte slungas av. De finns mycket att plocka fram i denna lilla hästungen.
 
Han fick ta en liten andningspaus bland vitsipporna.